Moeders en kinderen ontmoeten elkaar tijdens zomerse Let’s Meet-activiteit

Geplaatst in Kids op

Afgelopen zomer organiseerde R-Newt Kids diverse Let’s Meet-activiteiten. Zo ook bij de Bieslookweg in Tilburg-West waar R-Newt Kids medewerkers de kinderen opwachtten met hun bakfiets. Een fiets van R-Newt Kids die vol zit met leuk en leerzaam speelgoed en spelletjes waar de kinderen graag gebruik van maken om samen mee te spelen.

De speelplek bij de Bieslookweg wordt gebruikt als ontmoetingsplaats voor ouders en hun kinderen om samen te spelen en leuke dingen te doen. Moeder Betul vertelt: “Ik kom al 3 jaar wekelijks bij verschillende Let’s Meet-activiteiten van R-Newt Kids. Ik kende hiervoor niemand in de wijk. Door de Let’s Meet-activiteiten heb ik veel andere moeders leren kennen en mijn kinderen maken veel vriendjes. Ik krijg veel informatie en tips wat mij helpt om mijzelf te ontwikkelen en bij het opvoeden van mijn kinderen”.

Moeder Youssra vertelt dat ze tegenover het park woont en zich door de Let’s Meet-activiteiten betrokken voelt bij de wijk: “Mijn kindjes groeien op in deze wijk, ik wil daarom graag betrokken zijn bij hun speel- en leeromgeving. Door de R-Newt Kids-activiteiten zijn zowel ik als mijn kinderen betrokken in de wijk. Ik ben nu ook vrijwilliger geworden”.
Moeders die tips en ervaringen met elkaar uitwisselen, R-Newt Kids medewerkers die informatie geven over wat waar te vinden is in de wijk/in de stad en de kleine kinderen die samen leren spelen. Het was een geslaagde middag!