Werken bij

Jongeren- en kidswerk is het mooiste vak dat er is!

Wil jij werken voor jongeren en kids in de buurt, op scholen, in jongerencentra en in hun online leefwereld? En daarmee impact maken? Kom dan werken bij R-Newt!

Present werken is onze core business: dáár zijn waar de jongere is en echt, oprecht contact maken. Vanuit jouw presentie pik je signalen van jongeren op en zorg je voor een passend parallel traject in samenspraak met het netwerk rondom jeugd en jongeren. Ook motiveer en ondersteun je jongeren vanuit hun eigen kracht. Wij geloven dat iedere jongere de ambitie heeft om iets van het leven te willen maken, maar erkennen ook dat er soms grote blokkades zijn om dat te bereiken. We gaan met jongeren actief aan de slag vanuit een talentgerichte aanpak.

Verschil maken voor (kleine) kinderen en hun ouders/verzorgers? Dan ben jij helemaal op je plek bij R-Newt Kids. De kidswerkers ondersteunen o.a. in de opvoeding en alles wat daarbij komt kijken, zijn actief op speelveldjes in wijken en zijn een vraagbaak voor alles wat zich in het leven van kids en ouders afspeelt.

Spreekt werken bij R-Newt jou aan? Als er vacatures zijn, vind je die op deze site >
Tip: zet een job alert aan, zodat je geen enkele R-Newt-vacature mist!