Summer Party R-Newt & Ik Ben Geweldig

Geplaatst in Algemeen op

Tijd voor een Summer Party! 🌞⛱️🍉 Weer of geen weer, R-Newt maakt er een feestje van. Op dinsdag 1 augustus organiseerde R-Newt in samenwerking met Ik Ben Geweldig een Summer Party voor de bewoners van Oud-Noord in Tilburg.

Met de vele regenbuien van de afgelopen week werd plan B ingezet, maar dat mocht de pret zeker niet bederven! De Summer Party ging om 13:00 uur van start bij ons eigen kantoor, The Dizz. Het evenement was gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Voor de kinderen waren er diverse activiteiten; binnen kon je je laten schminken door onze leuke collega’s, of meedoen aan één van de verschillende spellen zoals Twister en zakwerpen. Buiten stond een springkussen en waren er verschillende wateractiviteiten en bellenblaas. Het evenement werd compleet gemaakt met heerlijke snacks en hamburgers van de barbecue, bereid door Rik!
 
Tussen de regenbuien door liet het zonnetje zich halverwege de middag gelukkig weer zien! En daar konden we direct van genieten. Alle kinderen maakten zich klaar voor een watergevecht. En ook onze collega’s moesten eraan geloven… Het was een middag vol waterpret. 💦🔫
 
Ik Ben Geweldig geeft jongeren (t/m 24 jaar) de kans om hun geweldige ideeën te realiseren. Wil jij iets goeds doen voor anderen in je omgeving of heb je een tof idee? Neem dan snel een kijkje op ikbengeweldig.nl
 
Lijkt het je leuk om (samen met jouw kids) bij zo’n evenement te zijn? Er staat deze zomer weer van alles op de planning! Houd onze social media in de gaten.