Kennis over de leefwereld van jongeren

R-Newt Expertisecentrum bestaat uit jongerenwerkers die naast hun praktijk als jongerenwerker, geschoold zijn voor het geven van trainingen. Wij leveren kennis en expertise ten aanzien van verschillende maatschappelijke opgaven rondom jeugd. Dit doen we door de opgedane praktijkkennis om te zetten naar concrete methodieken, trainingen en advies(trajecten).

R-Newt Expertisecentrum

Focus op kwaliteit

Opgroeien in tijden van nu is een uitdaging voor ons allemaal: voor jongeren, maar zeker ook voor het netwerk daar omheen. Het vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Ga je voor loslaten of toch stevig ingrijpen? En hóe doe je dat?

Werken met jongeren vraagt om een specifieke manier van denken, doen, kijken en benaderen. Laat R-Newt als geen ander verstand hebben van de leefwereld van kinderen en (kwetsbare) jongeren. Wij zijn al jaren actief in Tilburg en omgeving en werken niet vóór jongeren, maar mét hen aan perspectief.

Onze kennis en expertise delen wij graag. Niet alleen met jongeren, ook met het onderwijs, gemeentes, ouders en professionals. Duik met het Expertisecentrum in de wereld van jongeren en leer ze beter begrijpen. Want met begrip en herkenning maak je écht verschil.

Meer over R-Newt Expertisecentrum
Neem contact op