Over R-Newt Expertisecentrum

R-Newt Expertiscentrum deelt kennis over de leefwereld van kids en jongeren van 0 tot 27 jaar. Wij vertalen succesvolle interventies uit de eigen praktijk naar concrete handvatten, methodieken & adviezen die jij binnen  jouw dagelijkse werkzaamheden kan toepassen. Zodat we samen kunnen bouwen aan een breed (preventief) vangnet voor jongeren!

Van Midden-Brabant tot Dordrecht

Het werkgebied van R-Newt bestrijkt de regio Midden-Brabant en Dordrecht. We werken voor jongeren in de leeftijd van 0 tot 27 jaar. De afgelopen jaren hebben we stevig geïnvesteerd in het ontwikkelen en/of toetsen van onze interventies. Dit doen we samen met landelijke partijen. We bewegen snel en adequaat mee met de actualiteit zonder daarbij de kwaliteit tekort te doen.

Opgeleid tot trainer

Het team van R-Newt Expertisecentrum bestaat uit jongerenwerkers die naast hun praktijk als jongerenwerker, geschoold zijn voor het geven van trainingen. We leveren bij voorkeur maatwerk. Geen één situatie is hetzelfde. Dankzij een brede ervaring en een divers team aan jongerenwerkers, kunnen wij uitstekend inspelen op jouw specifieke vraag. We zoeken altijd naar de juiste match tussen de trainer, training, interventie en opdracht(gever). We richten ons vooral op het netwerk rondom jeugd, maar als het nodig is gaan we zelf aan de slag met de jongeren. We zetten we ons vakmanschap in op diverse werkplekken, zoals: school, de openbare ruimte, andere gemeentes, publieke voorzieningen.

Ons aanbod verandert continu

Dagelijks maken wij de levendige en altijd roerige praktijk mee van de jeugd. Ons aanbod verandert daarom met regelmaat. Jeugd is onze core business! We kennen de leefwereld van jongeren (straat, thuis, school en online) en hun gedrag als geen ander. Onderwerpen als: straatcultuur, sexting/seksualiteit, meidenvenijn, weerbaarheid, diversiteit, motivatie, polarisatie, individualisering zijn thema’s die wij dagelijks behandelen.

Meer weten?

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of doe alvast inspiratie op via onderstaande video. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om vraagstukken te analyseren en een passend antwoord hierop te vinden.