Krachtige ouders, krachtige kids

We luisteren naar de vraag van het kind en zijn of haar ouders en denken met ze mee. We gaan uit van de kracht van het gezin.

Over R-Newt Kids

Krachtige ouders, krachtige kids

R-Newt Kids: hét sociaal werk voor kinderen en hun ouders. R-Newt Kids-medewerkers zijn daar waar gezinnen zijn: thuis, op school, op straat.

We vinden het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving waarin ze zichzelf mogen ontdekken en vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Onze expertise en kennis benutten we tijdens deze zoektocht. We zetten in op talentontwikkeling, scholen en maatwerk. Dit doen we samen met partners in de wijk.

Verbinding met onderwijs

Kinderen brengen een groot deel van hun tijd door op school. Een sluitende samenwerking met onderwijs is daarom een noodzaak. Samen met partijen in de stad werken we aan een stevig convenant van afspraken en een werkwijze die op alle lagen aansluit. Daarnaast bieden we vanuit R-Newt Expertisecentrum ook trainingen aan op scholen, zowel voor de docenten als de kinderen op school.

Meer over R-Newt KidsNeem contact op

Meer over R-Newt Kids Thuis

R-Play

R-Play is een veilige speelomgeving op de openbare pleinen in verschillende Tilburgse wijken. Kinderen kunnen er (groot) speelgoed lenen dat ze thuis niet hebben en samenspelen met andere kinderen uit de buurt. Ook ouders ontmoeten elkaar op het plein. Bij R-Play is altijd een sociaal werker aanwezig om het spel tussen kinderen te stimuleren en/of contacten met ouders te onderhouden. Neem voor meer informatie contact op met Willem van de Voort: willem@r-newt.nl of 06 251 78 472.

Aankomende activiteiten

Eerstvolgende activiteiten