Over ons

Present werken, talent coachen, aan de slag!

Heel veel praktijkervaring gecombineerd met de meest recente en beproefde inzichten uit het werkveld, is de kracht van R-Newt. Onze expertise delen we met anderen via R-Newt Training & Advies en zetten we met R-Newt Kids ook effectief in voor tieners, kinderen en hun ouders.

R-Newt wordt vaak gekoppeld aan inzet op jeugdoverlast. Daarin doen we ook veel en dat doen we goed! Niet overlast en alles wat verkeerd kan gaan met jeugd is ons kompas, maar juist het talent dat iedere jongere in zich heeft. We geloven in gelijke kansen maar zien dat die niet zo vanzelfsprekend zijn voor iedere jongere en voor elk kind.

Talentbenadering is de basis. Ook bij R-Newt Kids: het haalt het beste uit kinderen naar boven en ondersteunt ouders bij het ingewikkelde proces dat opvoeden heet. R-Newt beweegt mee met jongeren en dus met de actualiteit. De opgedane kennis en kunde integreren we in het aanbod van ons Expertisecentrum.

In Dordrecht vormt R-Newt sinds 1 januari 2023 samen met Sociaal Wijkteam Dordrecht en Buurtwerk Dordrecht ‘Dordrecht Sociaal!’. Door samen te werken, wil R-Newt nog sneller in contact komen met inwoners van alle leeftijden, die ondersteuning, informatie of advies nodig hebben.

 

Werken of stagelopen bij R-Newt

Werken bij R-Newt? Als er actuele vacatures zijn, vind je die altijd hier >
Wil je bij ons stagelopen? Mail dan naar stagetilburg@r-newt.nl