R-Newt organiseert Social Friday op 29 september

Geplaatst in Jongeren op

Doe mee met Social Friday in de gemeente Heusden!
Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! R-Newt organiseert een Social Friday activiteit in de gemeente Heusden op 29 september 2023. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday-activiteit.

Social Friday in de gemeente Heusden
R-Newt organiseert in de gemeente Heusden de Social Friday-activiteiten:
• Social Bake Off: ga samen aan de bak en leer elkaar beter kennen.
• PubQuiz: speel een verrassende quiz en ontdek welk team het meeste weet.

Om 19.30u beginnen de activiteiten. De locatie is Admiraalsweg 100 in Drunen. Ben jij er gezellig bij? Rieky helpt je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!