Een geweldige week op landgoed Sparrenhof

Geplaatst in Algemeen op

De zomervibes blijven hangen! Samen met de gemeente Tilburg heeft R-Newt een fantastische week vol activiteiten georganiseerd voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar, om de zomervakantie goed af te sluiten voordat de school weer begint.

Deze zomerweek had voor ieder wat wils: van een meidendag tot aan lasergamen en verschillende sportactiviteiten en waterspellen. Elke dag begon bij ons kantoor, The Dizz, in Oud-Noord, waar we ons verzamelden om vervolgens gezamenlijk met de bus naar Landgoed Sparrenhof te vertrekken.

Zo bestond de meidendag uit een dag vol beauty, creativiteit, muziek en lekker eten. De middag bracht een scala aan activiteiten: er werden nagels gelakt, haren gestijld en make-up gedaan. Bij de picknicktafels werden t-shirts omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken met tie-dye prints. En natuurlijk werd er volop gekletst en gelachen. Aan het einde van de dag hebben we samen sushi gemaakt en afgesloten met karaoke!

Het was een geslaagde week! Een groot bedankje aan de organisatoren, iedereen die heeft meegeholpen en natuurlijk alle jongeren die aanwezig waren 😊