Karten bij De Voltage bleek vorige maand een schot in de roos

Geplaatst in Jongeren op

Zoeken naar wat er onder jongeren leeft en vervolgens een activiteit aanbieden die daarop aansluit: dat kun je wel aan onze jongerenwerkers  overlaten! Karten bij De Voltage bleek vorige maand een schot in de roos. Er kwamen veel jongeren op deze Chille Zomer-activiteit af:

Leroy verzamelde met team Tilburg-Zuid ideeën en checkte goed bij de doelgroep of zij interesse hadden en of het karten als activiteit zou aanslaan. Hij ontving veel enthousiaste reacties! Racen is hot onder deze groep.

Leroy betrok oud-stagiaires bij de werving. Hij vroeg hen om deze gave activiteit onder de aandacht te brengen in hún netwerk. Dat leverde veel nieuwe contacten op voor onze jongerenwerkers. Maar vooral meer verbinding onder de jongeren onderling. Prachtig toch? Dat maakt ons trots.

We kunnen nu met nog meer jongeren aan de slag en nóg meer jongeren bij onze activiteiten betrekken. Interesse om met R-Newt als partner samen te werken en mooie dingen te initiëren en organiseren? Of wil jij ook graag connecten met andere jongeren? Zoek contact met ons!