R-Newt present op de kermis

Geplaatst in Algemeen op

Het was de afgelopen week weer tijd voor de leukste (en grootste) kermis van het jaar! Van 23 t/m 30 juli werd onze stad omgetoverd tot een waar kleurenfestijn, en iedere avond was het feest.

 
Ook R-Newt stond dit jaar, weliswaar met haar eigen camper, op de kermis. In samenwerking met de gemeente Tilburg kon je ons tien dagen lang vinden op onze eigen uitvalsbasis tegenover de achtbaan “Spinning Coaster.” Iedere avond van 19:00 tot 00:00 uur stonden verschillende van onze collega’s paraat om contact te leggen en met jongeren in gesprek te gaan.
 
Op donderdagavond liepen Kim, Shadiem, Charles en Oumaima volledig in R-Newt-stijl over de kermis. Dit was een speciale avond, want dit was de laatste kermisdienst van Charles! Na 26 jaar bij R-Newt te hebben gewerkt, gaat hij binnenkort met pensioen. Charles heeft altijd vol passie en toewijding uitvoerend werk verricht om jongeren te ondersteunen en te begeleiden. Hij is tevens ook onze eerste collega die volledig in de uitvoering heeft gewerkt tot aan zijn pensioen, extra bijzonder dus!
 
Heb jij ons ook gespot?