R-Newt-kleding in Tanzania en Kenia

Geplaatst in Algemeen op

Een tijdje geleden kreeg R-Newt een nieuwe huisstijl en logo. Dit betekent dat er ook kleding is vervangen en er kleding met het oude logo terugkwam. Oud-collega Mieke Huizinga en haar man Bert gaan elke twee, drie jaar op reis naar Kenia en Tanzania, waar ze spullen uitdelen aan mensen die dit hard nodig hebben.

Inzamelen spullen en maken kalender

In de tussenliggende jaren verzamelen Mieke en Bert allerlei spullen die een nieuwe bestemming krijgen tijdens hun reis.
Daarnaast maken ze kalenders met de zelfgemaakte foto’s van de wilde dieren. Met de opbrengsten hiervan worden lokale initiatieven ondersteund.

Kleding R-Newt op nieuwe bestemming

Mieke en Bert zijn net weer terug van hun reis. Met goed gevulde koffers (met een klein beetje eigen kleding en spullen) zijn veel mensen, weeshuizen en scholen blij gemaakt. Zo deelden ze tennisballen, petjes, pennen en papier en kleding uit. Tijdens deze reis kreeg ook de oude R-Newt-kleding een nieuwe bestemming. Volwassenen en kinderen ontvingen shirts, petjes en jassen. Ook deelden zij oude kleding van evenementen en zakgeldprojecten uit. Wij zijn stiekem ook een beetje trots op ons R-Newt-‘team’ in Kenia en Tanzania 🙂

Mieke en Bert: heel erg bedankt!