Jong talent (18+) uit de gemeente Hilvarenbeek gezocht

Geplaatst in Algemeen op

Als talent uit de gemeente Hilvarenbeek willen we jou de kans geven om jezelf te ontwikkelen en te proeven van het vak jongerenwerk. We zien jou als volwaardige collega en nemen je mee in onze werkomgeving en in de leefwereld van de jongeren.

Deze vacature kan bij jou passen, omdat je bijvoorbeeld door wat voor reden dan ook niet de kans hebt gehad om een opleiding te volgen. Of je hebt wel een kans gehad, maar deze niet gepakt als puber. Of omdat je met jouw ervaring (alles in het leven van de jongeren denk aan: straat, drugs, jonge mama of papa, schulden, kind van gescheiden ouders, kind van ouder met psychische klachten etc.) andere jongeren wilt helpen bij het opgroeien. En hen een gevoel wilt geven dat diegene er niet alleen voor staat.

Je krijgt een talenttraject aangeboden. Dit betekent dat je met ons mee gaat lopen in de praktijk en gewoon-door-te-doen mag uitproberen of dit het werk is wat bij jou past! Na dit traject heb jij werkervaring binnen een jongerenwerkorganisatie, een lijst ontwikkelde vaardigheden voor op je CV en natuurlijk de kennis of het jongerenwerk bij jou past en andersom.

Wie zoeken we? Iemand…

… met een flinke dosis spontaniteit en nieuwsgierigheid.

… die on-the-job wil leren en ‘gewoon wil doen’.

… die nieuwsgierig is naar het vak jongerenwerker.

… die iets wil betekenen voor de Hilvarenbeekse samenleving.

… die zijn of haar eigen talenten wil ontwikkelen.

… die flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

… die thuis is in de Hilvarenbeekse samenleving.

Salaris

Je ontvangt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand.

Bijzonderheden

  • Je gaat intensief samenwerken in een team van beroepskrachten, maar altijd samen met jongeren uit de gemeente Hilvarenbeek.
  • Werktijden en -dagen worden in onderling overleg vastgesteld.
  • De functie is voor de duur van 7 maanden.
  • In de aanstellingsprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ben je nieuwsgierig naar de functie, maar heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op met Tessa de Graaf, (06 419 01 803 ) Enthousiast? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we jou graag ontmoeten. Reageer vóór 18 november naar tessa@r-newt.nl . De sollicitatiegesprekken zullen in de week van 21 november plaatsvinden.