Over Training en advies

Alle T&A-thema’s zijn afgeleid van de actualiteit waar jongeren anno nu bij betrokken zijn: radicalisering, sexting, pesten, straatcultuur. De trainingen en adviezen hebben wij ontwikkeld op basis van de praktijk van het jongerenwerk en de feedback van de jongere en zijn/haar omgeving.

Het werkgebied van R-Newt bestrijkt de regio Midden-Brabant en Dordrecht. We werken voor jongeren in de leeftijd van ± 8 tot 27 jaar. De afgelopen jaren hebben we stevig geïnvesteerd in het ontwikkelen en/of toetsen van onze interventies voor jongeren en hun omgeving. Dit doen we samen met landelijke partijen. We bewegen snel en adequaat mee met de actualiteit zonder daarbij de kwaliteit tekort te doen. De kennis en kunde die wij ontwikkelen, delen we graag met u. Dat doen we via R-Newt T&A.

Het team R-Newt T&A bestaat uit jongerenwerkers die naast hun praktijk als jongerenwerker, geschoold zijn voor het geven van trainingen. Zij zijn ervoor opgeleid het aanbod over te dragen aan beleidsmedewerkers én uitvoerende partijen die werken met en voor jeugd.

Het T&A-team is daarnaast gespecialiseerd in ‘aanbod op maat’. Wij kunnen, dankzij een brede ervaring, uitstekend inspelen op uw specifieke vraag! Wij leveren zelfs bij voorkeur maatwerk. Alle standaard trainingen kunnen wij aanpassen aan uw wensen en behoeften. Wij komen graag bij u langs om vraagstukken op het gebied van jongeren met u te analyseren en een passend antwoord hierop te vinden.

Dagelijks maken wij de levendige en altijd roerige praktijk mee van de jeugd. Die vertalen we naar het T&A-programma. Ons aanbod verandert daarom met regelmaat. Het actuele productenoverzicht T&A vindt u altijd op deze site.