Prinses Beatrix ontvangt KART-buitenspeelboek

Geplaatst in Kids op

Morgenochtend, tijdens de verjaardag van Jantje Beton, vindt de officiële uitreiking plaats van het KART-buitenspeelboek. Leden van KART zullen dan een exemplaar aan zowel de wethouders, als later op de dag aan Prinses Beatrix, overhandigen.

Dit boek is een bundeling van de leukste buitenspelideeën, bedacht door vele Tilburgse kinderen. Om alle kinderen te bedanken die met ons meedachten, krijgen vrijdag alle Tilburgse basisscholen ons KART-buitenspeelboek cadeau!

Na zeven jaar KART wilden Aafje en Fleur graag nog één leuke actie doen. Ze wilde iets blijvends achterlaten. Zo bedachten ze het buitenspeelboek. “Buitenspelen is namelijk niet alleen maar leuk en gezond”, aldus Aafje, “tijdens buitenspelen is iedereen gelijk! Fleur vult aan: “Het maakt daarbij niet uit waar je vandaan komt of hoeveel geld je ouders te besteden hebben.”

Alle kinderen die meer willen weten over de spellen uit het boek kunnen terecht bij de R-Play activiteit op het pleintje in hun eigen buurt. Daarnaast vinden ze het KART-buitenspeelboek ook online.

Op YouTube leggen we de komende tijd alle spellen nog een keer voor je uit, met behulp van zo veel mogelijk kinderen!

Op de foto: Aafje en Fleur van KART