Maak kennis met R-Newt Kids

Geplaatst in Kids op

Het sociaal werk voor kinderen en ouders heeft een nieuwe naam: R-Newt Kids. Door heel Tilburg worden deze week speciale activiteiten georganiseerd om de nieuwe naam en uitstraling te introduceren.

Onder het motto ‘Krachtige ouders, krachtige kids’ gaan de R-Newt Kids-medewerkers aan de slag. “We luisteren altijd naar de vraag van het kind en zijn of haar ouders en denken met ze mee”, zegt projectleider Gaby Rog. “We gaan daarbij uit van de kracht van het kind. We vinden het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving waarin ze zichzelf mogen ontdekken en vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Onze expertise en kennis benutten we tijdens deze zoektocht. We zetten in op talentontwikkeling, scholen en maatwerk, samen met partners in de wijk.”

De medewerkers van R-Newt Kids zijn daar waar gezinnen zijn: thuis, op school en op straat. Daar vinden deze week ook de vele feestelijke activiteiten plaats om de start van R-Newt Kids te vieren. Rog: “We bezoeken scholen, organiseren spelactiviteiten, filmmiddagen en nog veel meer. Zodat kinderen en ouders in alle wijken kennismaken met R-Newt Kids!”

Klik hier voor  meer informatie over R-Newt Kids of mail naar kids@r-newt.nl.