Wie Wil Jij Zijn (WWJZ): broedplaats voor aanstormend talent

Geplaatst in Algemeen op

Wie Wil Jij Zijn biedt jongeren iedere zaterdag ruimte voor ontmoeting, inspiratie en werken aan je creatieve /muzikale talent.

Jongeren en hun getalenteerde muzikale coaches (o.a. Rockacademie en de Herman Brood Academie) komen bij elkaar om samen te werken aan de skills van jongeren.

“Het is leuk om te zien dat jongeren elkaar helpen om muzikaal en creatief verder te komen”, aldus performancecoach Senna. “Ik wil er voor de jongeren zijn, dat heb ik zelf gemist in mijn jeugd”, zegt rapcoach Aristoteles.

Het project zag de afgelopen periode veel jongeren komen en gaan. Jongeren bepalen hierin hun eigen traject. Zo kunnen ze verder gaan en doorstromen naar nieuwe mogelijkheden. Sommige jongeren komen voor bijvoorbeeld van 3 maanden en anderen blijven langer hangen. In het afgelopen jaar deden tussen de 30-35 jongeren mee aan het project. Elke week heb je de mogelijkheid om te werken aan je zang, performances, dj, producing en rap-skills.

De coaches zijn niet mis, maar de aanstormende talenten staan te poppelen om straks ergens in Tilburg of misschien ergens in Nederland het podium te bestijgen.

We zijn trots op dit geweldige initiatief, de bevlogen jongerenwerkers, jongeren en coaches. Wil je ook meedoen? Bel of WhatsApp naar Chiara Riboch op nummer 06 19 93 55 63.

  • Wanneer: elke zaterdag van 12.00 – 15.30 uur
  • Locatie: V39, Veemarktstraat 39
  • Aanmelden kan via 06 206 51 247