Verdien je festivalticket!

Geplaatst in Jongeren op

Hé jij! Houd jij van vette festivals en events? En zou je er graag samen met andere jongeren willen werken? Dan is Verdien je Ticket echt iets voor jou! Op dinsdag 24 april van 15.00 tot 17.00 uur is er een bijeenkomst in V39 waar je er alles over kunt horen. Zorg dat je erbij bent! En neem vooral iemand mee die dit ook gaaf vindt.

Wat is Verdien je Ticket?
Verdien je Ticket is nieuw in Tilburg en gaat vanaf mei 2018 met een groep van 30 jongeren aan de slag op diverse events in de regio Tilburg. Van het fantastische circusfestival Circo Circolo tot het superdynamische hiphop festival WOO HAH! En met je harde werk verdien je credits, waarmee je tickets kunt kopen voor een festival of concert. Tof toch?

Wat voor werk kun je doen?
Er zijn verschillende functies die per evenement kunnen verschillen. Zo heb je bijvoorbeeld het scannen van entreetickets, podiumbouw, of werk achter de bar. En nog veel meer. Samen met jou gaan we kijken welk werk het beste bij je past, of waar je graag van wil leren en beter in wil worden. En dat hoef je niet in je eentje te doen. Dat doe je met je team. En een coach die je helpt als dat nodig is.

Wat heb je ervoor nodig?
Enthousiasme. Dat is alles. Je doet mee en je hoort erbij. Punt.

Wat is het doel?
Verdien je Ticket is er voor jou. We willen jou vooruit helpen. En het liefst zo goed, dat jij na een tijdje de stap kan maken naar een betaalde baan die echt bij je past.
Je kunt bovendien allerlei trainingen volgen bij R-Newt, die jou daar megagoed bij gaan helpen.

Interesse? Zorg dan dat je erbij bent. En neem vooral een vriend(in) mee!
Dinsdag 24 april, 15.00 tot 17.00 uur: be there or be square :).