Stress Society: prestatiemaatschappij bespreekbaar maken

Geplaatst in Algemeen op

Na een mooie en succesvolle eerste editie over duurzame impact zijn Eefke van de Wouw en Ruud van Oeveren terug met de tweede editie van Curious in Theaters Tilburg. Voor diegene die Curious niet kennen: Curious is een non-profitorganisatie die jongeren met dezelfde idealen de kans geeft elkaar te ontmoeten, te inspireren en vooral de kans geven actief te zijn. Dankzij de samenwerking met Theaters Tilburg is het realiseren van dit platform mogelijk.

Idealen
Ruud en Eefke waren van mening dat zij hun idealen niet of amper kwijt konden in Brabant en zagen hier een kans in. Beide gestudeerd/studerende als trend researcher en conceptontwikkelaar zien zij uitdagingen binnen de maatschappij en zetten deze om in kansen voor vernieuwing.

Waar gaat de avond over?
De avond zal gaan over de Stress Society: De prestatiemaatschappij waarin vooral onder Millennials stress en prestatiedruk bij het dagelijks leven lijkt te horen. Waarom zijn juist zij zo gevoelig voor deze prestatiedruk? Is het te voorkomen? Waarom gebeurt dit met zoveel mensen? Maar vooral, wat zijn de kansen en oplossingen van dit vraagstuk?

Expert
Het wordt allemaal besproken door Talitha Muusse, expert op het gebied van Millennials en Joshua Daniel, inspirational speaker en eigenaar van Challenge Yourself. Daarnaast zijn er korte theater sketches die op een luchtige manier de thema’s aankaarten. Genoeg te zien dus!

Datum: woensdagavond 28 maart 2018
Tijd: 20.00-22.00 uur
Locatie: Studio van Theaters Tilburg
Kosten: 4 euro
Tickets: Klik hier