PitchNight #5 komt eraan

Geplaatst in Jongeren op

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud en heb jij een tof idee om Tilburg mooier, leuker en creatiever te maken? Kom jouw idee dan pitchen tijdens de vijfde editie van PitchNight, op donderdagavond 2 december om 19.00 uur in de LocHal. De creatievelingen met de beste ideeën krijgen een geldbedrag om hun plan uit te voeren. De bedragen liggen tussen de 1000 en 250 euro.

Het idee voor de PitchNight komt uit de koker van de gemeente, na een brainstormbijeenkomst tussen jongeren en raadsleden. Vorig jaar werden er enkele succesvolle edities georganiseerd waaruit toffe initiatieven zijn ontstaan, waaronder een kunsttentoonstelling en een burenpodcast. PitchNight gaat uit van de kracht van jongeren en wordt samen met de gemeente georganiseerd door jongerenwerk R-Newt en Stadsmakers013.  Iedereen tussen de 16 en 30 jaar kan meedoen!

Aanmelden kan via www.bit.ly/PitchNight5. Er zijn op dit moment nog een aantal plekjes vrij, dus weer er snel bij! Wil je graag sparren? Wij denken graag mee met jouw idee. Mail naar kim1@r-newt.nl