Menu april van Chef’s Level

Geplaatst in Algemeen op

Het menu van april is bekend! Een nieuwe maand vol verrassende smaken, bereid door onze leerling koks die bouwen aan een mooie toekomst. Wanneer kom jij een hapje eten?

Wat is Chef’s Level?

Chef’s Level is een uniek horeca leerwerktraject voor werkloze en niet schoolgaande jongeren. Een vaak uitzichtloze toekomst, wordt door intensieve begeleiding omgezet naar toekomstperspectief. Deze derde editie worden zeventien jongeren in één jaar opgeleid tot kok of gastheer/-vrouw MBO – niveau 1.

Sinds februari is Chef’s Level iedere woensdagavond geopend. Een hapje eten op een unieke plek, met een uniek concept! De leerlingen koken en serveren een driegangendiner onder leiding van chefkok Kevin Blaakenburg van Bonheur Horeca Groep. De jongeren worden gecoacht door jongerenwerk R-Newt, in samenwerking met Bonheur Horeca Groep, ROC Entree, gemeente Tilburg en Buurtsport.