Mentor. Iets voor jou?

Geplaatst in Jongeren op

Ben jij graag met anderen bezig?
Heb jij oog voor hoe iemand zich voelt?
Heb jij een reden om anderen te willen helpen op school?
Lijkt het je mooi om voor iemand het verschil te maken?
Dan zoeken wij jou!

Fluitend door je schooltijd heen fietsen, is niet voor iedereen weggelegd. Jij kunt die kans vergroten door kinderen en jongeren een steuntje in de rug te geven. Als mentor bij R-Newt in Dordrecht help je ze bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van hun talenten en om met zelfvertrouwen naar school te gaan.

R-Newt start nu met Mentor Maatwerk en Mentor Maatwerk Junior in Dordrecht. Als vrijwillige mentor begeleid je een student van het ROC of een leerling die van groep 8 naar de middelbare school gaat (Junior). Dit doe je een half of een heel jaar lang, zodat de ander daarna zelf weer verder kan.

Lijkt het jou leuk om iemand vooruit te helpen? Ben je tussen de 18 en 27 jaar oud, heb je doorzettingsvermogen, wilskracht en een beetje of juist heel veel levenservaring? Ga dan als mentor aan de slag! Jouw inzet als mentor levert je veel ervaring en een mooi stukje voor je cv op. Jij kunt het verschil maken en dat geeft voldoening. En natuurlijk gooien we je niet in het diepe, want je krijgt van ons de nodige support en training.

Dus: meld je nu aan als mentor! Mail daarvoor naar bas@r-newt.nl of bel of app naar 06 246 34 976.

Mentor Maatwerk Junior werkt samen met mentorprogramma School’s cool.