Farah’s Faraoke was een feestje!

Geplaatst in Jongeren op

Farah heeft een eigen karaokeshow georganiseerd voor ouderen in woonzorgcentrum de Bijsterstede. Dit kreeg zij voor elkaar door een aanvraag in te dienen bij Ik ben Geweldig. “Ik heb de mensen echt zien genieten, dit is zeker voor herhaling vatbaar!”

De tante van Farah’s moeder woont in de Bijsterstede, en dat is waar ze het idee kreeg voor een Faraoke. De Bijsterstede stond hier heel erg voor open, ze organiseren sowieso al eenmaal per maand een karaoke voor haar bewoners. Daar sloot dit idee goed op aan. Farah vindt zingen heel leuk en zit momenteel zelfs in de finale van talentenjacht Volkszanger Junior. Voor Farah is het toch een grote uitdaging om in de leefwereld van de ouderen te komen  en liedjes die zij leuk vinden te zingen, zoals Daar bij de waterkant, Viva España of Laat mij alleen.

Ook de moeder van Farah heeft zich vermaakt: “Wat een superleuke middag! Farah heeft heel de middag de Faraoke mogen doen met en voor een groep ouderen. Ze is gesloopt maar voldaan, ik zeg geweldig! Ik ben hartstikke trots, maar dat hoef ik niet uit te leggen natuurlijk.”

Heb jij een geweldig plan?
Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Eén keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Ga samen met ouderen van een bejaardentehuis koken, organiseer een dagje uit voor tienermoeders of maak je buurtbewoners blij met een wijkfeest. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. En voor jou is het ook feest. Want als jouw plan geweldig genoeg is krijg je naast al onze support ook nog eens maximaal 1000 euro om je plan perfect uit te voeren!

Wil jij meer weten over Ik ben geweldig? Vraag dan hulp of informatie bij een van de jongerenwerkers bij jou in de buurt! Zij vertellen je graag meer. Ook op de website vind je meer informatie.