Chef’s Level weer van start

Geplaatst in Jongeren op

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en heb je geen werk of opleiding? Is horeca jouw ding en wil je je hier verder in ontwikkelen? Dan is Chef’s Level iets voor jou! In het leerwerktraject worden jongeren interactief en praktijkgericht opgeleid tot Horeca-Assistent MBO niveau 1.

Deze maand start het derde seizoen van Chef’s Level, het leerwerktraject om werkloze en niet schoolgaande jongeren klaar te stomen voor een opleiding of baan in de horeca. Het is een samenwerking tussen R-Newt, Onderwijsgroep Tilburg, Bonheur Horeca Groep en Gemeente Tilburg. Maar jongeren uit de hele regio Midden-Brabant kunnen meedoen!

Naast de werkvaardigheden is er extra aandacht voor zaken waar jongeren mee te maken kunnen krijgen, zoals schulden of een verslaving. Ze worden daarbij begeleid en ondersteund door jongerenwerkers van R-Newt en een chefkok van Auberge du Bonheur.

De ervaringen uit de eerste twee jaren zijn zeer positief: de meeste deelnemers zijn verder gaan studeren en hebben een mbo 2-opleiding afgerond. Enkelen zijn zelfs doorgestroomd naar niveau 3. Wil jij deze kans ook pakken? Of ken je iemand die in aanmerking komt voor Chef’s Level? Neem dan contact op met chefslevel@r-newt.nl.