Chef’s Level | menu september 2018

Geplaatst in Algemeen op

De zomerstop zit erop! Heb jij weer zin om aan te schuiven in ons restaurant? Dat komt goed uit, want de chefs en obers van ons unieke leer-werkrestaurant staan te popelen om weer aan de slag te gaan.

Verse ingrediënten

Ook dit seizoen is het Chef’s Level-restaurant weer iedere woensdagavond geopend. In dit unieke restaurant in V39 (Veemarktstraat 39, Tilburg) werken leerlingkoks aan heerlijke driegangenmenu’s onder begeleiding van Bonheur Horecagroep. De leerlingobers serveren de menu’s uit en zijn erop gebrand jou een onvergetelijke avond te bezorgen. De driegangenmenu’s zijn met zorg samengesteld en zijn gemaakt met alleen maar heerlijke, verse ingrediënten. Wat dacht je van parelgort met garnalen, schouderhaas met steranijsjus en gepocheerde perzik met Nutellaschuim? Yum!

Reserveer snel

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij als je wil aanschuiven. Je kunt reserveren via chefslevel@r-newt.nl of bellen naar 06 – 836 92 942. Het driegangenmenu kost € 15,50, is inclusief aperitief en er kan alleen cash worden afgerekend.
We hopen je snel te zien bij Chef’s Level!