Chille zomer

De zomer van 2020 gaat er anders uitzien dan we gewend zijn. Geen festivals, (waarschijnlijk) niet op vakantie, geen kermis… Bijna alle toffe dingen waar we normaal zo naar uitkijken, komen te vervallen in verband met de coronacrisis. Leggen we ons daarbij neer? Natuurlijk niet! Er is meer dan genoeg mogelijk om er eenĀ chille zomerĀ van te maken. Een feestje op eigen balkon? Mini-festivalletje via Zoom of Houseparty? You name it.

In Tilburg en Dordrecht worden tal van activiteiten georganiseerd om jouw zomer superchill te maken. Kijk snel of er iets voor je tussen zit!

Programma Tilburg en omstreken >

Programma Dordrecht >

Ook is de Summer Academy van start gegaan. Hier kun vanaf 28 juli gedurende vier weken lang iedere dinsdag, woensdag en donderdagmiddag van 13 tot 16 uur meedoen aan de diverse activiteiten. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Zo organiseren jongeren zelf een toffe afsluiting van de zomer, gaan ze in gesprek met een bekende artiest en volgen er graffitiworkshops. Ook serieuze onderwerpen komen aan bod. De Summer Academy wordt bijvoorbeeld afgesloten met een middag over discriminatie en BLM in samenwerking met Radar.