Chille zomer

De zomer van 2020 gaat er anders uitzien dan we gewend zijn. Geen festivals, (waarschijnlijk) niet op vakantie, geen kermis… Bijna alle toffe dingen waar we normaal zo naar uitkijken, komen te vervallen in verband met de coronacrisis. Leggen we ons daarbij neer? Natuurlijk niet! Er is meer dan genoeg mogelijk om er een chille zomer van te maken. Een feestje op eigen balkon? Mini-festivalletje via Zoom of Houseparty? You name it.

R-Newt geeft jou de kans er samen met je vrienden, andere jongeren en de jongerenwerkers een chille zomer van te maken. Binnen de maatregelen die er dan gelden en altijd verantwoord, uiteraard. Heb jij een leuk idee voor een activiteit deze zomer? Iets wat je ook echt kan gaan uitvoeren? Laat het ons weten! De tofste ideeën komen in aanmerking voor een geldbedrag om de activiteit ook echt te kunnen gaan uitvoeren. Meer weten? Mail naar sandra@r-newt.nl of stuur een appje naar 06 – 832 44 433. Hieronder kun je je idee droppen, wij zijn benieuwd!

Wil je liever geen tekst typen, maar je idee via een video aan ons presenteren? App je video naar 06 – 832 44 433 of mail (via WeTransfer bijvoorbeeld) naar sandra@r-newt.nl.

Stuur je idee in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.