Vacature: wij zoeken jongerenwerkers!

Geplaatst in Algemeen op

Is werken met jongeren jouw passie? Dan zoeken wij jou! R-Newt zoekt ervaren werkers en upcoming talent voor de regio Hart van Brabant en Dordrecht.

Voor Tilburg, Dongen en Dordrecht zijn we op zoek naar jongerenwerkers die met passie en bevlogenheid werken, die staan te popelen om aan de slag te gaan, die willen investeren in eigen ontwikkeling en mee kunnen bewegen met de vele ontwikkelingen binnen R-Newt. Ook is het belangrijk om zelfstandig te kunnen werken en binnen het netwerk als een betrouwbare kritische partner te kunnen opereren. Jongerenwerk is een vak en daar staan we voor. We vragen dus ook van jou dat je je blijft ontwikkelen en dat je snapt wat de impact is die we met R-Newt willen hebben. Kijk voor inspiratie over onze visie en werkwijze op onze socials; Facebook, instagram en LinkedIn.

Daarnaast zoeken we voor Next Up (maatschappelijke diensttijd) verschillende projectmedewerkers met een groot netwerk onder jongeren, in zowel regio Hart van Brabant als (regio) Dordrecht. Ervaring met jongerenwerk is een voordeel. We zoeken werkers die van nature jongeren aan zich kunnen binden en met groepen binnen het onderwijs aan de slag kunnen. Inspireren, activeren en motiveren zijn de kernwaarden.

Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct >