VACATURE Project- en beleidsmedewerker (16-20 uur per week)

Geplaatst in Algemeen op

R-Newt is het jongerenwerk van ContourdeTwern. R-Newt staat voor innovatief en kwalitatief jongerenwerk, met een hoge mate van zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling van medewerkers. We helpen jongeren hun talenten ontwikkelen, zijn actief en aanwezig in de wereld van jongeren en kinderen en pakken problemen als overlast preventief aan.  

Het Werk
Ter vervanging van zwangerschapsverlof ben je in de periode van juni tot en met september de projectleider, schrijver, procesbewaker, rapporteur en het aanspreekpunt van ambitieuze projecten als:

  • Orpheus een Europees samenwerkingsnetwerk. Hoofddoel is het ontwikkelen van tools in preventie radicalisering. Onder meer via trainingen. R-Newt brengt vooral input vanuit de praktijk, we spreken mensen van de praktijk (jongeren en professionals) en testen samen met hen de trainingen die we ontwikkelen. Jouw taak is het ondersteunen van de jongerenwerkers bij het formuleren van opdrachten en begeleiding geven bij de uitvoering. Daarnaast houd je je als projectleider bezig met plannen, organiseren, meedenken, rapporteren, opschalen, evalueren en bijsturen.
  • Dordrecht: R-Newt+ dit project is een aanvullende opdracht groepsaanpak en individuele coaching. De tweewekelijkse TCC–overleggen (Team Complexe Casuïstiek) binnen team Dordrecht vormen de basis voor de uitvoering van deze opdracht. Het is jouw taak om de punten die waardevol zijn vast te leggen. Je zorgt ook voor de tussenrapportages en het uiteindelijke adviesrapport.
  • R-Newt online We proberen R-Newt breed en specifiek vanuit R-Newt Dordrecht om het gebundelde online werk in de basis uitvoering mee te nemen. Ook is er ambitie voor het creëren van een meeromvattend en bundelend platform. Als beleidsmedewerker ben je betrokken bij de visie en toekomst van online werkzaamheden en het formuleren van beleid hierop.

Functie-eisen
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en je hebt meerjarige ervaring met en kennis van de ontwikkelingen in het sociaal domein en bij voorkeur het jongerenwerk.  Je onderhoudt goede (in)formele contacten met de partijen waarmee we samenwerken, je schrijft graag en hebt een vlotte pen.

Bijzonderheden
ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten.

Wij kennen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk

Salaris
De functie valt in salarisschaal 9.  Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal €2.824,-en maximaal €4.252,-. Dit is conform de cao Sociaal Werk.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Floor van Berkel, manager R-Newt, via floor@r-newt.nl

​​Solliciteren
Enthousiast geworden? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten. Reageer vóór 6 mei a.s. via deze link