Kiss The Future Event: Jazzy, Movie Night – Aithel Verhoeven

Geplaatst in Algemeen op

Een jaar geleden ontmoette Rody Dalnoot (jongerenwerker bij R-Newt) creatieveling Aithel Verhoeven. Dit bleek een perfecte timing! Op dat moment liep Aithel namelijk rond met heel veel creatieve ideeën, maar hij had geen idee waar hij met deze ideeën terecht kon. Aithel wist wél dat R-Newt bezig was om jongeren te activeren, te stimuleren en te helpen om hun ideeën te realiseren. Zo kwam hij via het contact met Rody in aanraking met het project KISS THE FUTURE van R-Newt. “Samen met R-Newt kijk ik nu naar mijn ideeën en hoe ik deze ideeën concreet kan maken.” aldus Aithel.

Informeel leren
Aithel vertelt: “Vanaf de middelbare school heb ik nooit geweten wat ik echt leuk vind. Er waren wel dingen die ik leuk vond om te doen, maar om daar je beroep van te maken was voor mij een no go. Ik heb uiteindelijk op de middelbare school de richting Bouw gekozen. School gaf aan dat ik een goed ruimtelijk inzicht heb om iets te doen met infrastructuur. Hierna is er helaas een hoop mis gegaan, waardoor ik steeds minder gemotiveerd was om aandacht te besteden aan school.”

Een jaar later
Nu Aithel een jaar verder is, is hij er bij KISS THE FUTURE achter gekomen dat hij iets wil doen met theater en film. Het resultaat van dit besef is een mooie avond muziek en film op vrijdag 29 november in Theaters Tilburg genaamd: Jazzy Movie Night! Jazzy, Movie Night start met een Art Expo en een muzikaal Jazzy optreden om Tilburgse talenten te promoten. Als afsluiting draaien we een vette film van Ray Charles. Aithel wil jongeren kennis laten maken met verschillende culturele uitspattingen. Door de samenwerking met Theaters Tilburg volgt Aithel nu ook  theaterworkshops. Hij heeft dus echt zijn passie gevonden! 

vrijdag 29 november: Jazzy Movie Night
Bekijk de Art Expo met op de achtergrond live Jazz door Anthony Lubbers (saxofoon) & Jeannau Jean Louis (piano). Daarna kun je genieten van de film ‘Ray’, over de legendarische zanger/pianist Ray Charles Robinson, in de theaterzaal. Na de film kun je nog even lekker wat drinken en napraten.

Datum & tijd: vrijdag 29 november, 19.30 uur
Locatie: Theaters Tilburg
Entree: €5,-
**Neem je eigen chill-kussen mee voor tijdens de film!**

TICKETS VOOR DE JAZZY, MOVIE NIGHT BESTEL JE VIA:
https://www.theaterstilburg.nl/evenementen/35526/cherry-aithel-verhoeven-jazzy-movie-night>>