Jouw unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van muziek, performance, theater, zang, spoken-word, rapmuziek of een andere muziekstijl

Geplaatst in Algemeen op

HIIIPOWER is back y’all 💪🏾 And we’re more ready than ever, let’s go!!

Binnen HIIIPOWER krijg jij – samen met 15 andere young talents – de unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van muziek, performance, theater, zang, spoken-word, rapmuziek of een andere muziekstijl. Onder begeleiding van een stabiele achterhoede, bestaande uit doorgewinterde industry professionals, bewandel jij je eigen pad en werk je aan jouw eigen toekomst en talent. Van masterclasses, een meerdaags schrijverskamp op locatie, het maken van tracks tot het creëren van een totale performance voor een uitzinnige crowd, leaving them hungry for more. IT’S ALL-IN!!

HIIIPOWER is een traject dat begint in februari 2023 en een heel jaar loopt. Activiteiten vinden plaats buiten schooltijd, in blokken. Soms op feestdagen of weekenddagen en zoveel mogelijk op vaste en ruim van tevoren vastgestelde tijden.

Gedurende het traject werk je met een vaste groep young talents met een leeftijd tussen de 16 en 27 jaar en kom je behalve iets ‘brengen’ vooral ook zelf iets ‘halen’. In iedere fase van het traject werk je aan nieuw materiaal en leer je ook nieuwe thema’s, vaardigheden en mensen kennen. Aan het einde van het traject heb je behalve een superwaardevolle ervaring, een breed netwerk en nieuwe perspectieven ook nieuwe tools in handen voor de volgende fase van jouw ‘makerschap’ en carrièrepad.

Met back-up van R-Newt en aangevuurd door de Herman Brood Academie & Het Zuidelijk Toneel bouw jij vanaf februari 2023 verder aan je eigen toekomst. HIIIPOWER #2 belooft weer een onvergetelijke en 🔥 editie te worden. Ben jij in? Aanmelden kan vanaf NU tot 23 januari 2023 via www.hiiipower.nl ⚡⚡