Gamebust in V39

Drie vrienden vertellen hoe gamen in hun leven past

“Het is februari, 2015. Ik rol langzaam mijn bed uit en schuifel naar mijn computer. Ik zie het al een aantal jaar als doel voor ogen: ik word professioneel gamer. Ik ben gestopt met mijn 3e studie en start mijn computer op om te beginnen met gamen. Na een tijdje komen mijn lotgenoten François en Tim ook online, samen gamen we door tot laat in de avond.

Twee jaar later. Ik rol langzaam mijn bed uit en schuifel naar de douche. Met een nieuw doel, inmiddels: ik word ondernemer. Ondertussen zit ik in het tweede jaar van mijn universitaire studie, en mijn vrije tijd besteed ik aan zwemmen, fitness en gamen. François is ondertussen teammanager bij Emperor en speelt Hearthstone op professioneel niveau. Tim is na een half jaar werken in Bulgarije aan het verhuizen, en is op zoek naar een baan in Nederland. In de afgelopen twee jaar is er ongelofelijk veel veranderd maar een ding is zeker, we zijn nog steeds gamers.” –  Rikke

Op 9 oktober presenteren François , Tim en Rikke hun verhaal in samenwerking met R-Newt in V39. In de vorm van diverse interactieve workshops delen ze hun ervaringen over games, en hoe je gamen kunt omzetten in talent, succes, school of een baan!

Ben jij een gamer en wil je beter presteren? Droom je ervan om een professioneel gamer te zijn? Of game je te veel en wil je er meer grip op krijgen? Kom dan op 9 oktober naar GAMEBUST in V39. Ook ouders zijn van harte welkom.

De deuren gaan om 19.30 uur open, het programma start om 20.00 uur.