Tilburgse jongeren kunnen met korting naar Festival Mundial

Geplaatst in Algemeen op

Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats. Die industriële setting draagt bij aan een niet te vergelijken sfeer. Festival Mundial staat bekend om zijn fijne vibe en zijn diversiteit aan artiesten, van overal ter wereld. Het is het festival van de verrassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Honne en Ziggy Alberts? Of van Linde Schöne en Brainpower & The Big Band Theory?

Bezoekers feesten en chillen op nieuwe muziek, ontdekken speciaalbiertjes, doen gekke activiteiten en genieten van heerlijk eten. Festival Mundial voelt misschien als een intiem festival, maar zijn impact is groots! En met R-Newt krijg je ook nog eens 5 euro korting op een weekendticket.

Wil jij daar ook gebruik van maken en dit unieke festival ontdekken? Mail, bel of app dan met Maria:
maria@r-newt.nl
06 227 61 257

Meer weten? Check festivalmundial.nl, facebook.com/festivalmundial, instagram.com/festivalmundial of twitter.com/mundialtilburg.

Tilburgse jongeren die in aanmerking komen voor de meedoenregeling, kunnen via deze link kaartjes aanschaffen. Hierbij is de R-Newt korting niet van toepassing.