Bekend Maakt Bemind – Ladies Edition

Geplaatst in Jongeren op

Op woensdag 21 juni van 15.00 tot 18.00 uur organiseert R-Newt in Dordrecht de bijeenkomst ‘Bekend Maakt Bemind’. Bekend Maakt Bemind is een ontmoetingsactiviteit voor (jonge) vrouwen die het belangrijk vinden dat er goede contacten zijn tussen Dordtenaren met diverse culturele achtergronden. En die, samen met ons, hierover de dialoog aan willen gaan om actief bij te dragen aan een tolerant en hartelijk Dordrecht. We gaan deze middag met elkaar in gesprek en er is een optreden van een spoken word-artieste. Locatie is De Blauwe Kamer van Bibliotheek AanZet aan de Groenmarkt 153 te Dordrecht. Deelname is gratis maar let op: ladies only.

De laatste tijd merken we dat er op straat steeds kritischer naar elkaar wordt gekeken. Maar mensen weten vaak maar een klein stukje van een situatie. Het gesprek met elkaar aangaan ontbreekt vaak. Dit keer geven we de meiden een stem in Bekend Maakt Bemind. We pijlen meningen rondom onderwerpen als maatschappelijke betrokkenheid, de rol van de vrouw en hoe we elkaar kunnen versterken. Dit middels dialogen. We hopen hiermee nieuwe burgerinitiatieven op te halen en de verbinding tussen burgers te versterken.

Meer info krijg je via Anja van Putten en Martha Mensen. Zij zijn bereikbaar via 06 408 16 494, 06 228 97 986 of 078 632 41 00.