Zomertraining ‘Met zelfvertrouwen naar de middelbare school’

Geplaatst in Algemeen op

Ga je na de zomer naar de middelbare school? En vind je dat heel spannend? Veel jongens en meisjes zien er tegenop om naar hun nieuwe school te gaan. Een andere school, andere kinderen, andere leraren… Voor sommigen is de overstap naar de nieuwe school extra spannend of onzeker. Om je wat steviger in je schoenen te laten staan, organiseren R-Newt en ContourdeTwern in samenwerking met de Boxtelse scholen, een tweedaagse zomertraining voor de overgang naar de middelbare school.

Versterken sociale weerbaarheid

We richten ons in de training op het versterken van je sociale weerbaarheid. We oefenen onder andere met thema’s zoals stevig in je schoenen staan, opkomen voor jezelf, omgaan met stoer doen en angst, hoe om te gaan met groepsdruk. De zomertraining is een training waarin we vooral doen, maar waarin we de thema’s ook met elkaar bespreken.

Wanneer?

De training vindt plaats op maandag 17 juli en dinsdag 18 juli 2017, van 9.30 uur tot 16.00 uur. Op maandag 11 september en maandag 9 oktober zijn er terugkommomenten in de namiddag, waarin we met elkaar bespreken hoe je de start van de middelbare school hebt ervaren.

Aanmelden

Iets voor jou? Meld je snel aan bij ContourdeTwern via telefoonnummer 0411 65 58 99. Er volgt dan een intake met één van de trainers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.