R-Newt op Dear Future Festival

Geplaatst in Algemeen op

Van 23 tot en met 29 september vindt het Dear Future Festival plaats in de Tilburgse Spoorzone. Het festival laat je door de ogen van Social Innovation naar de toekomst kijken. De hoofdthema’s zijn living, identity, food, leisure, health en movement. Ook R-Newt kom je op het festival tegen!

Op zondag 24 september nemen PON en R-Newt bezoekers mee in de online en offline leefwereld van jongeren: klik hier

Op maandag 25 september laten R-Newt en New Dutch Connections korte films zien van vluchtelingen die een traject van de ToekomstAcademie hebben gevolgd. De jongeren vertellen over hun talenten en toekomstdromen. Ook treedt Richard Bright, bekend van de voorstelling ‘As I Left My Father’s House’, met een collega op.

Woensdag 27 september geven BeChallenged013 en het Innovatienetwerk Jeugd de workshop ‘Return on Society’. Hoe raakt het bedrijfsleven meer betrokken bij werkzoekende jeugd zonder startkwalificatie, zodat zij feitelijk een plek in bedrijven en organisaties vinden?

Op donderdag de 28e staat de masterclass ‘Maak het verschil! – Kijk op de wijk’ op het programma. Daarna gaan deelnemers met de fiets op pad en maken ze onder meer kennis met R-Newt+: klik hier

Op de website vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen. Op enkele uitzonderingen na is het programma gratis toegankelijk.